Iets Over Ons

Stapleton’s , natuurlijke, romige yoghurts zijn in vier heerlijke vruchten- smaken in Delhaize winkels in heel België verkrijgbaar.

Stapleton kwam in 1975 tot stand op wat destijds een traditionele familieboerderij was in de welige landelijke Noord Devon regio, in het zuidwesten van Engeland.

Stapleton heeft een langdurige associatie met België.  Onze producten waren begin 1990 voor het eerst bij Delhaize verkrijgbaar.  Delhaize was eigenlijk onze eerste supermarket klant in Europa, zelfs voordat onze producten  in de Engelse supermarkets te koop waren.

Het doet ons groot plezier deze relatie weer te hebben kunnen hervatten zodat onze Belgische klanten onze yoghurt nu in meer dan 350 winkels in het land kunnen vinden.

Ons zuivelbedrijf is nog steeds een familiebedrijf gebaseerd op de voormalige boerderij en wordt gerund met integriteit, trots en respect voor de kwaliteit van de ingrediënten die wij gebruiken. Hoewel wij nu geen eigen koeien meer hebben, betrekken we onze melk van een boerderij nog geen 5 km van ons vandaan.

Sinds 2000 heeft Stapleton drie Quality Food Awards voor haar producten gewonnen.  De ‘Q’ Awards zijn de meest belangrijke prijzen voor voedingsproducten in de Engelse Supermarkets als erkenning voor producten van de hoogste kwaliteit.

Het doet ons veel plezier dat onze Belgische vrienden nu ook van onze heerlijke yoghurts kunnen genieten.

Iets Over Ons