Limburg Concurrentie

Win een fantastisch weekend in Noord-Limburg!

Vul het onderstaande deelnameformulier in om kans te maken op een weekend voor twee vol plezier in Noord-Limburg in Nederland ter waarde van €500 euro!

We gaan een gelukkige winnaar blij maken met een geweldige prijs. Doe mee en maak kans op een weekend voor twee in het mooie en bourgondische Noord-Limburg in Nederland! Het mooie landschap en de gezellige dorpen maken deze regio de perfecte bestemming voor een weekendje weg.

De prijs bevat 3 overnachtingen in Het Maashotel te Broekhuizen. Het hotel ligt op een uniek plekje aan de Maas en heeft een restaurant met uitzicht op de rivier waar de winnaar kan genieten van een 3-gangen diner voor twee. De prijs bevat ook een culinair uitstapje en een rondleiding op het blauwe bessen teeltbedrijf van de familie Douven, B-Berry waar Stapleton de blauwe bessen van krijgt voor de blauwe bessen yoghurt.

Deze geweldige prijs, die een waarde van meer dan 500 EURO vertegenwoordigt, kan de JOUWE worden door simpelweg de vraag hieronder te beantwoorden. De eerste prijs winnaar wordt willekeurig uit de juiste antwoorden gekozen. Daarnaast maken nog eens 5 personen kans op een pakket vol met onze heerlijke yoghurt. Dit pakket wordt uiteraard thuis bezorgd.

De competitie eindigt op 31 december 2016.

Limburg Concurrentie

Naam*
E-mailadres*
Geboortedatum (dd/mm/jjjj)*
Volledig adres (inclusief postcode)*

Prijsvraag
Om mee te doen laat ons dan weten wat jullie favoriete Stapleton yoghurt is:

Blijf met ons in contact via sociale media

U stemt in met de voorwaarden van deze prijsvraag door op 'Verzenden' te klikken